Влучив із другого разу: у Славутському районі п’яний чоловік добивав сусіда з рушниці

П'яний чоловік прийшов до сусіда з рушницею, щоб з'ясувати стосунки

1825

У Славутському районі  поліція затримала 58-річного місцевого жителя, який намагався убити свого сусіда, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Конфлікт між двома чоловіка стався у селищі Романи Славутського району. 58-річний місцевий житель посварився зі своїм 68-річним сусідом, який приїхав зі Славути доглядати за старенькою матір’ю. Аби довести свою правоту, чоловік схопив у себе дома мисливську рушницю та прожогом кинувся на подвір’я до сусіда, який і гадки не мав, що зараз у нього стрілятимуть.

З першого пострілу “гість” не влучив у господаря. Та замість того, щоб угамуватись і забратися зі своєю зброєю з чужого подвір’я, чоловік вистрелив вдруге. Друга куля досягла цілі – влучила чоловікові у передпліччя. Не знати, хто і як вгамував п’яницю (а нападник був п’яний), але, на щастя, третього пострілу він не зробив. Таким чином, його сусід зостався живий, але із пошкодженим сухожиллям на руці. Пораненого чоловіка забрали до районної лікарні.

Читайте також: На Хмельниччині чоловік, що відсидів за вбивство дружини, проламав череп своєму сину

А його кривдника затримала поліція. На нападника відкрили кримінальне провадження. Справу кваліфікують як замах на вбивство. Якщо в ході слідства кваліфікації не змінять, то винуватцеві загрожуватиме від 7 до 15 років неволі.

" " " "