Від пропагандиста до професіонала: як учасниця поліцейського молодіжного руху стала поліцейською.

602

 Від пропагандиста до професіонала: учасниця поліцейського молодіжного руху стала поліцейською. Наталія Гурман першою із Хмельницького об’єднання молодих та активних вступила на службу до лав Національної поліції. Наразі дівчина – у групі швидкого реагування Кам’янець-Подільського відділу. А раніше неофіційно очолювала місцевий осередок ХОМИ. Правоохоронниця зізнається, життя в погонах – це мрія її життя, яка здійснилася і не в останню чергу завдяки правоохоронному молодіжному руху. 

 Іще буквально кілька місяців тому Наталя не носила форму, хоча із правоохоронною діяльністю відверто була на «ти». Дівчина – майже два роки неофіційно очолювала Кам’янець-Подільський осередок молодіжного поліцейського руху. Пригадує, до ХОМИ колись потрапила чисто випадково. На одній із лекції в коледжі викладачка запропонувала спробувати себе у ролі помічника поліцейського.

 Наталія каже, тоді із одногрупниками одразу погодились. Розробили стратегію роботи районного осередку і ринулися у бій.

 Далі, пригадує Наталія, навчання скінчилося і перед нею постав вибір професії. Хоча, насправді, зізнається дівчина, його і не було, адже, переконує, одразу знала – буде правоохоронницею. Тож, подалася на конкурс.

 Наразі Наталія працює у секторі реагування патрульної поліції. Колеги кажуть, її прихід щиро вітають. Інспекторка ювенальної превенції Роксолана Семірякова про новобранницю говорить із особливим теплом та гордістю. Адже саме вона, будучи на лекції в коледжі, колись дала Наталі вектор професійного руху.

 Робота у секторі реагування – не з легких. Утім, каже Наталя, знала на що ішла.

 Наталя каже, тепер вже як поліцейська сама агітуватиме молодь долучатися до правоохоронного молодіжного руху. Адже, переконана, це – гарний шлях для становлення здорової, розумної та правосвідомої особистості. 

 

" " " "