ВІДКРИТТЯ КОНСУЛЬСТВА

431

У Хмельницькому відкрили почесне консульство Молдови. Це перший подібний орган зовнішніх відносин іноземної держави в нашій області. На урочистості завітали делегації з обох країн. Діяльність консульства дасть змогу розвивати міжнародні відносини в економічному та культурному напрямку.

У центрі міста, на Володимирській, відтепер діятиме почесне консульство республіки Молдова. На церемонію урочистого відкриття прибули поважні гості. Саме у ці дні обидві дружні країни святкують 30-річницю Незалежності. Тож відкриття консульства у ці дні набирає подвійної важливості, каже повноважний посол республіки Молдова.

Установа сприятиме зміцненню регіональної співпраці між обома державами. Адже вже давно вони мають багато спільних інтересів.

Консульський округ включатиме Хмельницьку область. До офіційних повноважень Консула входитиме надання підтримки громадянам Молдови, які потребують консульської допомоги.

Хмельниччина відкрита для нових інвестицій. Передовсім, область бачить співпрацю у розвитку туристичного потенціалу та сприятливого бізнес-середовища.

Традиційне перерізання стрічки здійснили перші посадові особи обох країн та представники області.

Працюватиме консульство за звичним графіком з 9 до 18 години. Прийом громадян  посол здійснюватиме за попереднім записом.

 

" " " "