ВІДКРИТТЯ ЯЛИНКИ У ВОЛОЧИСЬКУ

661

Новорічна казка у Волочиську. Напередодні свят у центрі міста запалили вогні новорічної красуні. На центральній площі розмістили хатинку святого Миколая, яскраві ілюмінації та розгорнули ярмарок. А на імпровізованій сцені вирувало театральне дійство.

Привітав жителів рідного міста з прийдешніми святами народний депутат України Сергій Лабазюк.

На різдвяній ялинці засвітили святкові вогні ближче до вечора. Заввишки 18-ть метрів нову зелену штучну красуню почали встановлювати ще 9-го грудня. Також разом із деревом з’явились і яскраві ілюмінації. Новорічну казку створили за сприяння Благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми Поруч». На все виділили два із половиною мільйони гривень. Місцеві ж розповідають про свої враження від свята. Кажуть, головний новорічний символ та яскраві локації додають святкової атмосфери.

Розважали містян і гостей місцеві танцювальні колективи. Вони ж запрошували дітей та дорослих до танців біля ялинки.

Однією з найбільш улюблених локацій – ілюмінація у вигляді величезного подарунку.  Також чимало людей завітало до хатинки святого Миколая. Малеча розповідала дідусеві – чи були чемними та слухняними цього року. Усім дітлахам святий роздавав солодкі подарунки.

Значну частину площі заповнив новорічний ярмарок. Там кожен міг порадувати себе різноманітними смаколиками та напоями, солодощами та сувенірами.

" " " "