ВРЯТУЙМО ЖИТТЯ

591

Двійнята Владиславчик та Артемко із Волочиська потребують вашої допомоги. Півторарічні хлопчики мають рідкісну хворобу. На лікування малечі необхідна значна сума коштів. На жаль, хвороба стрімко прогресує, тому сім’ї важлива підтримка.

Коли Артемкові та Владиславчику було 3-и місяці, їхні батьки помітили, що у хлопчиків з’явився тремор у руках. Відтоді Алла, мама діток, почала бити на сполох. Батьки двійнят оббивали пороги багатьох лікарень у різних містах. Тамтешні спеціалісти запевняли подружжя – діти мають ослаблений організм і з часом стан здоров’я покращиться. Та ставало тільки гірше…

У серпні цього року у обох малюків діагностували спінально-м’язову атрофію. Як і батьків, так і лікарів шокував діагноз. Хвороба прогресує дуже швидко. Зараз хлопчикам з болем вдається сидіти бодай кілька хвилин. Лікарі прописали масажі. Це єдине, що допомагає.

Аби хлопчики одужали, потрібен препарат Zolgensma. Вартість цих найдорожчих ліків у світі – понад два мільйони доларів. Кожному з двійнят необхідний чарівний укол. Нещодавно батьки розпочали збір коштів у рідному місті та просять допомоги у всіх небайдужих. Наразі зібрано більше як 600 тисяч гривень. Зібрати треба ще близько 4-х мільйонів доларів.

Щоб підтримувати здоров’я Артемка і Владиславчика також потрібен спеціальний сироп. Один флакон вартує 250 тисяч гривень. Дістати його можна лише за кордоном. У рідному місті хлопчиків – Волочиську – під час різдвяного ярмарку влаштували збір коштів. Долучились сотні людей. Тоді ж зібрали більше як 11 тисяч гривень. Батьки двійнят просять усіх небайдужих подарувати хлопчикам щасливе дитинство. Реквізити для переказу коштів ви можете побачити на екрані.

" " " "