Відмовила в інтимі: на Хмельниччині поліція розкрила вбивство жінки

У Летичівському районі молодика підозрюють у вбивстві жінки за те, що та відмовилася вступити з ним у статеві відносини

3221

У Летичівському районі правоохоронці затримали 21-річного мешканця Черкас, якого підозрюють у вбивстві 35-річної жінки. Про це повідомили на сайті Національної поліції Хмельницької області.

Закривавлене тіло жертви знайшли вранці на задньому дворі сільської школи. Отримавши повідомлення про злочин, правоохоронці одразу ж розпочали слідчі дії. Вже через декілька годин полісменам вдалося звузити коло підозрюваних і виділити з-поміж них одного найбільш ймовірного. Ним виявився 21-річний мешканець Черкас, який винаймав у селі своєї жертви житло та їздив при цьому працювати у Вінницьку область.

Слідчі встановили, що у вечір вбивства молодик розпивав разом із загиблою та ще одним своїм товаришем спиртні напої. Приблизно о 01:00 парубок запропонував їй інтим і навіть пообіцяв їй за це грошову винагороду, однак жінка на це погодилась. Розлютившись відмовою, зловмисник побив її та залишив на місці події. Згодом виявилося, що від отриманих травм потерпіла не оговталася та померла на місці події ще до світанку.

Повернувшись додому, молодик змінив закривавлений одяг  та, як ні в чому не бувало, зібрався їхати на роботу. По дорозі автомобіль, в якому зловмисник їхав на Вінниччину, зупинили правоохоронці. Помітивши, що пасажир в автівці помітно занервував у присутності людей в формі, поліцейські ще більше впевнилися у правдивості основної версії. Далі правоохоронці провели поверхневий огляд, в ході якого на зловмиснику були помічені сліди крові жертви, після чого він був затриманий.

Читайте також: Жорстоке вбивство подружжя у Шепетівському районі: подробиці

Наразі за фактом вчиненого злочину в поліції відкрито Кримінальне провадження. Якщо вину підозрюваного доведуть, то йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

" " " "