Відпочинок в одному з найкращих таборів України

1284

Цікаві ігри, концерти, конкурси та розваги; екскурсії історичними місцями краю; прекрасні побутові умови; смачне та поживне харчування, кваліфіковане медичне обслуговування… А ще — плавальний басейн, сучасний стадіон, художня майстерня, спортивний та музичний гуртки, комп’ютерний клас… І все це — у супроводі ретельно підібраного професійного персоналу. АТ «Хмельницькобленерго» пропонує відпочинок в одному із найкращих таборів України «Джерельце».

Розташований табір у мальовничій місцевості — в селі Жилинці Ярмолинецького району. Екологічно чиста територія за межами міста Хмельницького на схилі пагорба, серед лип та яблунь — саме те, що потрібно для оздоровлення. Відпочинок — насичений, тож діти не матимуть часу байдикувати.

Дбають у закладі і про оновлення інфраструктури. Тут систематично здійснюють модернізацію будиночків, розвивають інфраструктуру. Отже, табір справді комфортний та безпечний!

Родзинками дитячого табору є унікальна соляна кімната та тренажерний ігровий майданчик.

Не забувають тут і про харчування: воно насправді якісне, 5-тиразове. Компанія дуже серйозно ставиться до раціону та безпеки дітей, тому обладнання на кухні якісне та сучасне, а продукти, які закуповуються, — найсвіжіші.

Відпочинковий сезон 2020-го року стане для дітей абсолютним щастям. Цього року буде 3 зміни. Кожна – по 21 дню. За цей час юні відпочивальники зможуть не просто відвідати «Джерельце», а оздоровитися, знайти друзів, навчитися новому та корисному.

Є ще один аспект ­— це відкритість закладу: на території працює веб-камера, тобто батьки можуть спостерігати за усім, що відбувається. Майже щоденно табір викладає фото у розділ «Всі фотозвіти» на власному сайті http://jereltse.com/gallery .

Тож АТ «Хмельницькобленерго» запрошує на відпочинок в одному із найкращих таборів України «Джерельце». Придбати путівку до дитячого оздоровчого закладу можна в онлайн-магазині на сайті АТ «Хмельницькобленерго».

Довiдки за телефоном: 097-073-9867 ,  097-296-2590 ,  (0382) 78-79-31 .

Сайт: https://hoe.com.ua/shop

" " " "