Вихованці  БФ «Карітас» відвідали виставку екзотичних тварин.

729

Підопічні соціального центру благодійного фонду  «Карітас»  мали змогу побачити екзотичних тварин.Таку терапію  психологи називають продуктивною та ненав’язливою. Діти в захваті від такого дозвілля.

Пітони, папуги та крокодили. Більше 60 видів тварин в одному місці. Ось таку екзотику мали змогу побачити та подекуди погладити вихованці  соціального центру БФ «Карітас». Діти від спілкування з папугами та приматами в захваті. Батьки також радіють екскурсії по зоокуточку.

Подивитись у зоокуточку дійсно є на що – більшість із тварин мають екзотичне походження. До прикладу, макака Вітя одразу зацікавив дітей своєю рухливістю та викриками. За людськими мірками, цей примат вже досить поважного віку.

А от найстарший представник зоокуточка – ось такий плямистий плазун.

Саме завдяки спілкуванню із тваринами діти відчувають відповідальність та емоційну стабільність. Як кажуть у реабілітаційному центрі БФ «Карітас», останнім часом тут активно розвивають соціальну складову.

Ідуть назустріч потребам вихованців центру і організації та підприємці міста. Вони без вагань надають білети та інвентар на свої заходи. І такій співпраці в «Карітасі» дуже раді.

 

" " " "