Віньківці відзначили 528-ий день народження.

316

Віньківці святкують. Цього року  центру територіальної громади виповнилося 528-м років. У цей день у масових гуляннях був задіяний чи не кожен житель. Про те, як відзначили іменини свого рідного містечка його мешканці – у сюжеті.

Вже майже рік створена Віньковецька територіальна громада. Окрім центру сюди входить ще понад тридцять сусідніх населених пунктів. Голова громади каже, покращення від децентралізації є.

За  такий нетривалий проміжок часу вдалося втілити в життя чимало планів, про які доводилося тільки мріяти. Зокрема  триває будівництво місцевого ліцею, оновлюється комунальна техніка, будуються дороги.

Про якість реформи  та  про позитив об’єднання говорять і місцеві мешканці. А ще про те, чому потрібно приїздити у Віньківці.

Розвиток громади та покращення життя кожного жителя повинно стояти у першочергових планах держави, області та громади зокрема. Велику роль у минулих та теперішніх позитивних змінах відіграє робота народного депутата України Віктора Бондара.

Кращим працівникам та жителям громади народний депутат України подарував відзнаки та цінні подарунки, техніку отримали навчальні заклади громади. А ще передав грамоту Верховної Ради України керівнику місцевої лікарні. Народний обранець додає, тільки спільними зусиллями та однією командою Віньківці зроблять сучасним європейським містечком.

Приїхала привітати жителів громади депутатка Хмельницької обласної ради Олена Лемещук. Від імені голови Віолети Лабазюк кращим жителям громади передала відзнаки.

Не тільки співами місцевих колективів та танцями цього дня вітали усіх присутніх. Місцеві юнаки та дівчата у стародавньому одязі нагадали кожному  про власну автентичність.

А ще для  усіх присутніх наприкінці вечора співали відомі українські співаки Алла Попова, Дмитро та Назарій Яремчуки,Олександра Зайченко та Наталя Валевська.

" " " "