Хмельничан запрошують долучитися до Всесвітнього Дня прибирання

Хмельницький, разом з іншими 24 регіонами України, візьме участь у екологічній акції

424

Організатори акції  Всеукраїнський молодіжний рух «Let’аs do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів місцевої влади, громадських організацій та обꞌєднань, представників бізнесу та ЗМІ, щороку проводять екологічну акцію, спрямовану на прибирання зелених зон та благоустрою територій.

Цього року міжнародна акція «Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»» відбудеться одночасно у 180 країнах світу. В Україні, крім Хмельниччини, у ній візьмуть участь ще 24 регіони.  Початок акції 18 вересня 2021 року о 10 годині ранку. Основна мета акції допомогти людям помітити проблеми з відходами у довколишньому середовищі та навчити їх вирішувати.

У Хмельницькому уже окреслили локації для прибирання, повідомляють у міській раді. Так, в обласному центрі прибиратимуть протягом 17−18 вересня.

17 вересня, роботу учасники акції розпочнуть о 13 годині. Та наводитимуть лад у таких локаціях꞉

1) прибережна смуга річки Кудрянка в мікрорайоні Ружична (збір по вул. Кам’янецькій біля ресторану «Південна брама»);

2) прибережна смуга річки Кудрянка в мікрорайоні Дубове (збір на дамбі по вул. Шептицького);

3) Іванковецько-Олешинський ліс (збір біля автобусної зупинки с. Іванківці);

4) Парк «Подільський» по вул. Львівське шосе.

18 вересня, о 10 годині, усіх охочих доєднатися до прибирання чекатимуть на мосту по вул. Камꞌянецькій з боку вул. Прибузької або на майданчику біля Палацу творчості дітей та юнацтва, вул. Свободи, 2/1. Після цього всі вирушать наводити лад на прибережній смузі річки Південний Буг. Під час прибирання дотримуватимуться карантинних норм та обмежень.

Отож, усіх свідомих хмельничан запрошують приєднатися до прибирання та зробити чистішим власне місто

" " " "