Випуск у прикордонній академії

1346

Днями більше півтори сотні слухачів Національної академії Держаної Прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького отримали дипломи про закінчення освіти. Зокрема, освітній документ вручили офіцерам, військовослужбовцям-контрактникам та цивільним студентам. Цей випуск став вже четвертим з 2014-го року.

Алла Собко – одна із п’ятдесяти цивільних  студентів, котрі цього дня отримали диплом про закінчення освітнього рівня бакалавр. Випускниця переконує, коли йшла здобувати другу вищу освіту, сумнівів не мала, який обрати для цього заклад.

Власне, крім  студентів, котрі навчалися за кошти фізичних чи юридичних осіб, цього дня отримали дипломи  офіцери  та  військовослужбовці- контрактники.

За словами ректора академії, для кваліфікованої підготовки як курсантів, так і студентів, у військового вишу є вся необхідна база. А що стосується професорсько-викладацького складу,  то чимала частина з них – викладачі, котрі свою справу знають із практичного  військового досвіду.

Це випуск не останній в цьому році. Інший буде після закінчення весняного семестру. Тоді стіни прикордонної  академії покинуть більше двохсот п’ятдесяти прикордонників.

 

" " " "