Випускники отримали нагороди за відмінне навчання .

1476

Кращі із кращих. В Хмельницькому на площі біля кінотеатру Шевченка більше сотні  випускників міських шкіл із рук міських посадовців отримали золоті та срібні медалі. Ці відзнаки юнаки та дівчата заслужили щоденною та важкою працею на уроках та олімпіадах.  Цього року нагород менше, але, як запевняють чиновники, їх отримала найрозумніша молодь міста.

В них за спиною залишилися шкільні парти, екзамени із зовнішнього незалежного оцінювання. Тепер на випускників хмельницьких навчальних закладів чекає нове життя, нові знайомства та нове подолання вершин знань. Але за всі старання, які з року в рік демонстрували школярі, сьогодні їх нагородили пам’ятними відзнаками.

Діана – випускниця 18-ї школи. Каже, рада, що закінчила навчання у закладі із золотою медаллю.

Куди та на кого будуть навчатися у вишах дехто із випусників ще думає. А от Ангеліна переконує – піде  математичним напрямком.

Далі у випускників починається пора співбесід у різних вишах країни. Міський голова наголошує, потрібно, аби учні обирали заклади України, після закінчення яких обов’язково залишалися працювати в нашій державі, а не шукали кращої долі закордоном.

 

" " " "