Вишиваний тризуб у Хмельницькому

1464

Замах на рекорд. У Хмельницькому понад тисяча студентів та школярів утворили вишиваний тризуб. Дев’ятсот спудеїв Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» та триста учнів Хмельницької спеціалізованої школи №30 одягнули вишивані сорочки й утворили живий тризуб на стадіоні коледжу.

Нитки, бісер, муліне…. На різний колір на будь який смак, та все ж наша – автентична українська вишиванка. Нині її одягнули усі учасники тисячного флеш-мобу. Софія й Настуся з такого приводу вперше вбралися у вишиті мамами костюми.

Дівчатка вишивати самотужки ще не беруться, а от Юлія полюбляє створювати красу голкою на полотні.

У справжній сімейній реліквії на флеш-моб прийшла Анастасія.

Одяглися у традиційне українське вбрання і студенти, і школярі не спонтанно – так долучаються до святкування Дня вишиванки. Його щороку проводять у третій четвер травня.

Цьогоріч свято особливе – організатори замахнулися на національний рекорд – зібрати найбільшу кількість студентів і школярів у вишиванках.

 

Одна тисяча сто сімдесят шість учасників – таку кількість нарахували організатори рекордного флеш-мобу. Тепер слово за представниками Національного реєстру рекордів, яким передадуть зняте відео, і вже вони визначать чи стали хмельничани рекордсменами.

" " " "