ВІЗИТ У ГРОМАДУ

532

Зробити так, аби діти почували себе комфортно. Хмельницька обласна рада спрямувала значний ресурс для покращення матеріально-технічного забезпечення у навчальних закладах краю. Понад два з половиною мільйони гривень виділили для Полонської гімназії. Незабаром там з’явиться і новий спортивний майданчик. Крім освітніх, коштів потребують й інші заклади Полонської громади.

На минулій сесії депутати обласної ради за ініціативи голови Віолети Лабазюк затвердили відповідну програму. Значний ресурс на будівництво таких об’єктів спрямують із обласного бюджету, а частину коштів братиме на себе кошторис громади.

Наразі навчальні заклади Полонської громади частково працюють у дистанційному режимі. З наступного тижня перейдуть на очну форму, адже педагогічні працівники та технічний персонал показують гарні показники вакцинації.

Голова Хмельницької обласної ради відвідала і у Полонський будинок культури. В закладі під час дощової погоди протікає дах.

Віолета Лабазюк також завітала у Полонський будинок-інтернат для інвалідів та людей похилого віку. Очільниця депутатського корпусу подивилася в яких умовах живуть підопічні, завітала на кухню та у господарські приміщення закладу.

" " " "