Вкрав у рідної мами

1354

Вкрав у рідної мами. Патрульні поліцейські зловили чоловіка, котрий пограбував магазин побутової хімії. У приміщення він проник непомітно, адже ключі поцупив у матері, котра у крамниці працює продавцем. Спочатку зловмисник взяв не усю касу, а прогульбенивши її, повернувся за рештою. На гарячому горе-злодія затримали місцеві поліціянти. Як виявилося, не так давно 24-річний хмельничанин за крадіжку вже відбував покарання. Тепер, ймовірно, знову потрапить за грати.

Кілька днів тому патрульні поліцейські затримали молодика, котрий вкрав кошти з магазину побутової хімії. У приміщення він проник непомітно, адже ключі поцупив у рідної матері, котра у тій крамниці працює продавцем.

Мати вказала особливі прикмети сина та навіть ті генделики, де той міг просаджувати крадені гроші. Залишивши особисті контакти, патрульні поїхали за вказівкою. Через кілька годин на вже мобільний зателефонувала мати. Виявляється, син, прогульбенивши усе, повернувся за рештою. На гарячому горе-злодія затримали місцеві поліціянти.

Не так давно 24-річний хмельничанин за крадіжку вже відбував покарання. У місцях позбавлення волі він провів три роки, а зараз перебував на виправних роботах. У магазині, де працює найрідніша, гроші вже крав, втім тоді злочин пробачили. Тепер і власнику крамниці, і мамі терпець увірвався.

Те, чого найбільше боялася мама, – сталося. Син знову взявся за старе.

Ситуація виходить, з в’язниці – у в’язницю. Адже за скоєне чоловіку знову світить немалий термін за гратами.

" " " "