Автомобілісти можуть спати спокійніше: поліцейські зловили серійних крадіїв акумуляторів

943

Автомобілісти південно-західного мікрорайону Хмельницького можуть спати спокійніше. Поліцейські нарешті зловили серійних крадіїв акумуляторів. Їх відстежували давно, тому впіймали на гарячому. Наразі зловмисники проходять за 11-ма епізодами крадіжок. Крім того, їх перевіряють і на причетність до інших подібних злочинів.

До організації злочину чоловіки ретельно готувалися. Вистежували автівку без сигналізації і не на стоянці. Працювали прямісінько під носом у своїх жертв й посеред ночі.

Із автівок чоловіки виносили все, що неправильно лежало і обов’язково – акумулятори. Наразі їм інкримінують аж 11 крадіжок.

Зловмисники, а це – двоє хмельничан наразі знаходяться під слідством. Правоохоронці вилучили у них частину награбованого – його обіцяють повернути власникам одразу після закриття кримінального провадження. Відповідно до інкримінованої статті чоловікам загрожує чималий строк.

Правоохоронці вкотре звертаються до хмельничан із проханням обачніше ставитись до власного майна. І радять убезпечувати його всіма можливими законними способами.

 

" " " "