Водій «Хмельницькелектротрансу»  отримав ключі від квартири

1228

Замість вісімнадцяти квадратів – дев’яносто сім. Водій «Хмельницькелектротрансу»  отримав ключі від квартири. Він батько багатодітної сім’ї. Раніше шістьом людям доводилося тіснитися в малосімейці, навіть ліжка мали двоповерхові. Тепер у трикімнатній оселі матимуть як розміститися із комфортом. На новосіллі побувала й наша знімальна група.

Родина водія «Електротрансу» прочекала на цей момент сімнадцять років. Саме 2000-го стали у чергу на отримання власного житла, та на безкоштовну квартиру й не сподівалися.

Нарешті зможуть дихати на повні груди: зараз родина із трьома дітьми-підлітками тісниться на вісімнадцятьох квадратах.

Тепер мають дев’яносто шість квадратних метрів житла. Щоправда поки що не зовсім придатних для життя. Скільки грошей треба для ремонту навіть не рахували. Та до переїзду повністю облаштувати кімнати і не збираються.

Котел, батареї і необхідні комунікації у квартирі вже є. Як і в попередніх сімнадцятьох оселях працівників «Електротрансу», ключі від яких міський голова вручив цьогоріч. Втім, не останні – переконує очільник Хмельницького.

Це стало реальним завдяки співпраці із забудовниками міста. Вони, відповідно до договорів надають частину зведених квартир для працівників комунальних підприємств Хмельницького.

 

" " " "