Вогняний рекорд: на Хмельниччині за минулу добу довелося гасити 13 пожеж

У п'яти випадках горіла суха рослинність на відкритій території

2874

На Хмельниччині упродовж доби, що минула, рятувальникам довелося тринадцять разів виїжджати на виклики. Горіло в різних куточках області та в різну пору доби.

Найбільше пожеж виникло у приватному секторі. Двічі горілі автомобілі. У Старокостянтинові вогонь спопелив автомобіль “Таврія”, який стояв у гаражі. Там, через коротке замикання, виникла пожежа, яка знищила машину і все, що було всередині гаража. Ще одна автівка загорілась у селі Струга Новоушицького району. Там вогонь встиг пошкодити моторний відсік автомобіля “ВАЗ 2109”.

У селі Адамівка Віньковецького району та в Деражні згоріло по тонні припасеного сіна, і тепер тваринам доведеться до виходу на пасовисько сидіти “на дієті”. Обидва випадки пов’язані з пожежами будівель у приватному секторі. Загалом таких за минулу добу сталося аж вісім.  Географія пожеж – від Новоушицького району до Ізяславського.

Читайте також: У Понінці жінка із помсти підпалила квартиру, в якій спали троє дітей

У п’яти місцях горіла суха рослинність на відкритих територіях. В усіх випадках причиною називають необережне поводження з вогнем. Хоча всі знають, що зазвичай у більшості таких випадків має місце зумисний підпал. У паліїв просто руки сверблять підпалити суху траву.

На щастя, в жодному випадку ніхто з людей не постраждав.

" " " "