Волочиський «Агробізнес» – чемпіон України .

1375

Перервана гра, бійка фанів та довгоочікувана перемога на стадіоні «Олімпійський». Волочиський «Агробізнес» став чемпіоном України з футболу серед аматорів. З рахунком 4:0 у фіналі наші хлопці переграли харківського «Металіста 1925». Можливо, виграли б і з більшою перевагою, втім завершити матч не вдалося. На заваді стали буйні харківські фани. Під їх гарячу руку і потрапили вболівальники «Агробізнесу».

Це цьогорічні кадри. Волочиський «Агробізнес» став чемпіоном України з футболу серед аматорів. Нагадаємо, минулого року хлопці також грали у фіналі. Щоправда, тоді не вистачило зіграності. А ось до цього чемпіонату готувалися значно ретельніше.

Кубок волочиський «Агробізнес» виборов у харківського «Металіста». Суперник, звісно, – не з простих, втім не для наших хлопців. У фіналі харківському голкіперу аж чотири рази довелося виймати м’яч з сітки воріт, волочиському – жодного.

Фінал, звісно, – важкий, втім хлопці зібралися та виграли. Кажуть, перемога була принциповою, адже йшли до цього не один рік.

І справді завершити матч не вдалося. На заваді стали буйні харківські фани. Видно вболівальникам «Металіста» не сподобався рахунок. Чоловіки вирішили допомогти улюбленій команді кулаками. До волочиських футболістів, звісно, не дібралися, а ось вболівальники «Агробізнесу» під гарячу руку потрапили.

Така прикра подія осад, звісно, залишила. Втім, переконані у «Агробізнесі», вболівальників від того менше не стане. Тим більше, у майбутньому їх підтримка дуже знадобиться. Цього року «Агробізнес»вперше у історії хмельницького футболу став чемпіоном України, нехай і серед аматорів. А ось у наступному сезоні гратиме у Другій Лізі, як професійний клуб.

 

" " " "