Восьмеро травмованих: аварія автобуса під Кам’янцем-Подільським

За однією із версій у рейсового автобуса заклинило колесо

1325

Страшна аварія з рейсовим автобусом трапилася сьогодні, 2 листопада, у Кам’янець-Подільському районі.  Автобус місцевого сполучення їхав за маршрутом “Залісся-1 – Кам’янець-Подільський”. Неподалік від села Довжок він, із невідомої причини, з’їхав у кювет і перекинувся. Аварія сталася сьогодні близько 11-ї ранку, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Читайте також: Аварія з трактором на Хмельниччині: пасажирка у реанімації

Наразі точна чисельність травмованих та характер їхніх ушкоджень невідомі. Немає також відомостей про загальну кількість пасажирів, які на той момент перебували в автобусі. Поки що є дані про вісьмох людей, які зазнали травм. Серед них – семеро пасажирів і водій. Усіх потерпілих повезли у Кам’янець-Подільську районну лікарню.

На місці ДТП працюють слідчо-оперативні групи. Є припущення, що в автобусі заклинило колесо, і через це водій втратив керування. Проте це не остаточна версія, перевіряються також  інші. Остаточний вердикт з’явиться лише після ретельно проведеного слідства. До речі, на фото з місця події видно, що й дорога там теж далека від ідеальної.

" " " "