Впіймайте мить: до дня міста у Хмельницькому відбудеться фотоконкурс

Кожен охочий зможе випробувати свій талант

1015

До дня міста Хмельницького в обласному центрі буде проведено фотоконкурс “Хмельницький крізь об’єктив”. Про це інформує прес-служба Хмельницької міськради.

“Хмельницький крізь об’єктив” – це традиційне творче змагання, яке проводиться кожного року перед святкуванням дня міста.  Поборотися за першість у декількох номінаціях зможуть як професіональні фотографи, так і аматори чи, навіть, діти.

Цього року організаторами запропоновані наступні номінації:

“Хмельницький репортер”;

“Ми – єдина Україна”;

“Приз міського голови”;

“Приз глядацьких симпатій”.

Також передбачена ще одна номінація – “Мій Хмельницький”, яка призначена для дітей віком до 17 років.

Кожен учасник зможе подати не більше 5 фотографій для однієї номінації. При цьому слід зазначити, що загальна кількість поданих робіт не повинна перевищувати 10 штук. Фотографії подаватимуться в електронній формі на електронну адресу misto-hm@ukr.net. Кожна з них повинна містити помітку “На фотоконкурс”. Також до фотографій потрібно буде додати лист-заявку на участь у творчому змаганні.

Прийом робіт буде проводитися з 1 серпня по 14 вересня. Переможці будуть оголошені та нагороджені на відкритті виставки, яка відбудеться 24 вересня.

Читайте також: Дошка подвигу українців зазнає змін. Хмельницька обласна державна адміністрація оголосила конкурс на кращий ескіз із реконструкції Дошки Героїв

Сама ж виставка триватиме з 24 вересня по 12 жовтня. Для визначення переможця у номінації “Приз глядацьких симпатій”, відвідувачі, за власним бажанням, повинні будуть опустити свій відгук до вподобаної фотороботи у спеціальну скриньку, яка буду розташована у залі. Далі усі голоси будуть підраховані і та робота, яка набере найбільшу кількість голосів, подарує автору диплом і приз.

" " " "