У Хмельницькій дитячі лікарні хочуть облаштувати кімнату відпочинку поблизу реанімаційного відділення

928

М’які диванчики, невеличка кухня та затишна атмосфера. Волонтери громадської організації Світанок оголосили збір коштів, аби допомогти лікарям. Відтак, у Хмельницькій міській дитячій лікарні хочуть облаштувати кімнату відпочинку. Її розташують поблизу реанімаційного відділення. Як долучитися до збору коштів?

Ось ці дві лавочки – місце, де батьки чекають своїх дітей, поки ті знаходяться у реанімації. Інколи тут проводять по кілька годин на добу. Аби покращити умови перебування батьків, лікарі міської дитячої лікарні звернулися за допомогою до волонтерів та містян. Вони хочуть облаштувати відповідну кімнату зі зручностями. Там мами зможуть відпочити, випити кави, поїсти та перевести дух. Також буде можливість поспілкуватися із фахівцями для підтримки батьків у важкому становищі.

У лікарні вже виділили приміщення, але воно потребує капітального ремонту.

Допомагає у зборі коштів громадська організація Світанок. Волонтери активно поширюють інформацію у соціальних мережах. Окрім коштів потребують і будівельних матеріалів.  Благодійна акція стартувала кілька днів тому, а на рахунку – перша тисяча гривень. Ремонтні роботи розпочнуть вже незабаром.

Олена Голяк додає, важлива кожна копійка.

Тож волонтери звертаються за Вашою допомогою. Кошти можна перерахувати на банківський рахунок:

UA393154050000026008052315971

5168755904136252  Голяк Денис

068-853-75-50     Олена Голяк

" " " "