Врятуй життя.

3133

«Врятуй життя». Під такою назвою вихідними у місті відбулася акція. Декілька дітей вирішили привернути увагу перехожих на існуючі проблеми у місцевому притулку для тварин. Повітряні кульки та флаєри стали головними інструментами у інформуванні громадян. Також при собі школярі мали скриньки допомоги, куди люди могли внести грошові пожертви.

16 грудня у Хмельницькому відбулася акція «Врятуй життя». Школярі вийшли на головну вулицю міста, аби розповісти перехожим про існуючий у місті притулок. Нині там проживає 160 собак, з яких 20 – без можливості самостійно пересуватися. Для перехожих діти роздавали повітряні кульки та флаєри.

Перелік необхідних речей чималий. Проблеми із медикаментами і харчуванням завжди залишаються актуальними. Також для мешканців притулку потрібні ковдри, картонові підстилки, пелюшки.

Учасниками акції стали діти. Вони вкотре нагадали, що потрібно бути свідомими та чуйними до проблем чотирилапих друзів.  А допомогти їм – дуже легко.

Притулок знаходиться у мікрорайоні Дубове по вулиці Дейгена, 5а. Саме туди можна відвезти усі необхідні речі та продукти. Також у притулку порадять і допоможуть завести домашнього улюбленця.

 

" " " "