Все про фундук. Хмельницькі горіховоди провели день відкритих дверей.

2140

Вихідними на базі спеціалізованого фермерського господарства «Уні Агро» відбувся день відкритих дверей «Золотий горішок».  Семінар-практикум зібрав близько сотні фундуководів  зі всієї України. Вони за ініціативи та підтримки Подільської асоціації виробників саджанців та горіхів фундука мали змогу дізнатися про технологію вирощування та прибуток, який може надходити від цієї сільськогосподарської культури.

Кожного року бізнес-ідея із вирощування фундука знаходить все більше прихильників. На Хмельниччині спеціалізоване  фермерське господарство «Уні Агро» вже кілька років цю ідею не просто втілює вжиття, а й переконує, що саме ця культура може стати одним із рушіїв економіки країни.

Саме тому на базі цього господарства вихідними відбувся день відкритих дверей «Золотий горішок». В його рамках близько сотні фундуководів зі всієї країни приїхали в сади господарства «Уні Агро», аби перейняти досвід та побачити, як горіхові поля розвиваються на Хмельниччині. В компанії  переконують, конкуренції не бояться, адже тільки  разом можливо  розкрити горіховий потенціал України.

Окрім самого вирощування фундука, компанія  займається  продажом якісного посадового матеріалу відомих світових селекцій.

Фундуководи-початківці  на власні очі переконалися в якості саджанців подільської компанії. Та переконують, готові і далі бути партнерами «Уні Агро»

 

" " " "