Всеукраїнський конкурс «Прорив легкої  промисловості» відбувся у Хмельницькому.

1791

Популяризація безпеки дорожнього руху – через моду. У Хмельницькому відбувся всеукраїнський конкурс «Прорив легкої промисловості». Основною умовою участі була наявність світловідбиваючої стрічки у колекції. У творчому змаганні взяли участь близько 50 закладів професійної освіти з різних регіонів України.

Вже четвертий рік поспіль «Національне галузеве партнерство в легкій промисловості» разом із Асоціацією швейних училищ  проводять Всеукраїнський конкурс «Прорив легкої промисловості». Аби робочі спеціальності стали популярними, до участі залучають студентів. Наше місто демонструє гарні здобутки в легкій промисловості, місцем показу був обраний колишній торговий центр «Європа».

Цьогоріч у заході взяли участь більше ніж 45 закладів професійної освіти з різних куточків країни. Основна умова – модель одягу має бути із світло відбиваючою стрічкою. Причиною цього стала сумна статистика смертності на дорогах.

Зробити безпеку модною саме через  подібні масові заходи та соціальні акції – це необхідний крок. Адже носити такий одяг у темну пору доби має стати буденністю.

Загалом, на розсуд журі було представлено 45 колекцій. Представники профтехосвіти  створили шкільні,молодіжні та спортивні моделі. Переможці мали можливість підписати контракт для впровадження одягу у масове виробництво.

І хоч вечірніх суконь цього разу на подіумі не було, дизайнери довели – одяг із елементом безпеки може бути модним та цікавим.

" " " "