Встигнути усюди… Як жінка може бути депутаткою, головним лікарем, мамою й дружиною?

1140

Головний лікар, депутатка, мама, дружина… Хтось не може впоратися із одним завданням, а комусь до снаги поєднувати у своєму житті усі ці ролі. Як героїні нашого наступного сюжету – Лілії Брухновій. Вона – головний лікар Хмельницького обласного психоневрологічного диспансеру, депутатка обласної ради від «Самопомочі», голова міжфракційної групи «Рівні можливості»… І своє активне соціальне життя вдало поєднує із шлюбом та вихованням двійнят…

Дев’ять років  Лілія Брухнова очолює Хмельницький обласний психоневрологічний диспансер. Щодня їй доводиться спілкуватися із багатьма різними людьми. Саме вони спонукали зайняти активну соціальну позицію – стати депутаткою Хмельницької обласної ради.

Частина із них вже втілена у життя. Так, саме завдяки пані Лілії і очолюваній нею міжфракційній депутатській групі «Рівні можливості», атовці та їхні діти отримали знижку на оплату за навчання у вишах Хмельницького.

Працювали над створенням цього рішення депутатки із міжфракційного об’єднання «Рівні можливості». Воно нині налічує п’ятьох членкинь – представниць різних політичних формувань. Це стало можливим, завдяки підтримці «Подільського центру «Гендерна рада», котрий всіляко підтримує жінок у політиці.

Нині працюють над вирішенням низки інших проблем. Так у Летичевській тергромаді намагаються надати пільговикам безкоштовний проїзд до центру та до Хмельницького. Не забувають і про хмельничан, котрі теж – частина області.

А ще підіймають питання дорожньої розв’язки на перехресті вулиць Бандери та Зарічанської. Тож роботи ще чимало і вона тільки починається…

" " " "