Виконання та ефективність програм. У Хмельницькому міські депутати слухали звіт управлінь

629

Соціальний економічний розвиток міста, стратегія розвитку комунальних підприємств та виконання програми охорони довкілля у Хмельницькому. Ці три теми стали ключовими під час чергового інформаційного депутатського дня у міській раді. Три управління звітували про ті програми, які діяли у місті останніх кілька років.

Інвестиційно привабливий та комфортний для ведення бізнесу. Хмельницький з року в рік працює для розвитку в економічно-соціальному напрямку. Для цього у місті діють кілька програм – «Купуй Хмельницьке», «Модні», тощо. Також за кошт обласного центру фінансується участь підприємців у виставках для популяризації наших товарів.

Інша програма, яка була прийнята депутатами п’ять років тому, це охорона довкілля у місті Хмельницькому. На неї за п’ять років із міського бюджету було витрачено майже чверть мільярда гривень.

Міська рада під час кожної сесії виділяє територію під сквери та парки. За п’ять останніх років таких територій було 30-ть площею у 20-ть гектарів. Проводилися роботи і щодо покращення якості води.

 

 

" " " "