Вже за два дні у Хмельницькому: Андріївські вечорниці для Андріїв, Андрійовичів і не тільки

Організатори свята обіцяють, що буде весело, незабутньо і гаряче

1466

П’ятниця, тринадцяте, обіцяє бути у Хмельницькому гарячим днем. Дарма що синоптики  віщують на цей день зовсім слабенький “плюсик” – не більше 3 градусів. Тепло буде всім – обіцяють організатори свята. Адже на головній сцені Різдвяно-новорічного ярмарку у цей день відбудуться Андріївські вечорниці, повідомляє сайт міської ради.

Збір біля головної ялинки міста сурмлять на 18 годину. Отож після роботи усі – welcome туди, до ялинки.  Театралізоване дійство “На Андрія вечорниці – всі дівчата чарівниці” буде насичене обрядами і веселощами.

Читайте також: У Хмельницькому засвітили новорічну ялинку: канал TV7+ транслював святкову подію

Відразу після цього, о 19-й, у цій же локації, розпочнеться вечірка – батл діджеїв. Отам вже можна буде “запалити” на всю котушку. Так, щоб аж космонавти на МКС почули та побачили, як Хмельницький гуляє. Потужний заряд позитиву організатори обіцяють кожному, хто прийде. А вже далі – ваша справа, як усім тим розпорядитися. Але міцно його при собі не тримайте, діліться з іншими, бо на черзі – довга низка зимових свят. І проспати хоч одне з них було би просто злочином.

" " " "