Обласний центр отримав бюджет на 2020.

652

 Не збавляючи темпів та одноголосно. Хмельницькі депутати затвердили бюджет міста на 2020-ий рік. На це міським обранцям вистачило не більше, як десять хвилин. Незважаючи на швидкість прийняття, цьогорічний кошторис буде непростим. Адже значну частину коштів доведеться віддати до державного, а це, до слова, більше ніж сімдесят мільйонів гривень.

 Майже сотня питань, більша частина з них стосується землі та архітектури. Та перед цим депутати розглянули та прийняли одноголосним голосуванням проєкт бюджету на 2020-тий рік.

 З 2016 року місто щороку суттєво заробляло – коштів стало втричі більше. У наступному році бюджет наповниться до двох мільярдів гривень. Та все ж це буде найгірший за останні роки бюджет.

Недоотримання коштів відчуло на собі і управління житлово-комунального господарства.

 Попри це в місті і надалі ремонтуватимуть дороги, відновлюватимуть прибудинкові території та дитячі майданчики. Але чогось масштабного і нового планувати не будуть.

 Попри обмежений кошторис продовжать фінансувати усі об’єкти, які вже розпочали будувати. У міськраді вже планують ряд заходів аби перевиконувати бюджет.

 

 

" " " "