WEDDING FEST 2020 у Хмельницькому

1341

 Весільна виставка WEDDING FEST 2020 відкрилась у Хмельницькому. Триватиме вона 2 дні: 28 та 29 лютого у театрі Старицького. Тут можна буде придбати різні речі для церемонії, оцінити майстерність візажистів і перукарів міста та познайомитися з роботами фото- та відеографів. А ще на заході можна знайти цікаві ідеї для організації розважальної програми весілля.

 Щорічна весільна виставка відкрилась у Хмельницькому. Wedding Fest збирає найкращих представників весільної індустрії в одному місці та дає їм можливість професійно презентувати свої товари та послуги.

 Виставка триватиме два дні. Тут можна познайомитись із фото- та відеографами. Подивитись їхні роботи та зрозуміти яке саме фото чи відео ви хочеье і у скільки вам це все обійдеться.

 Перукарі та візажисти розкажуть про останні тенденції у світі краси.

 Також на фестивалі представлені різноманітні виробники продуктів, десертів, весільних тортів та короваїв.

 Організатори фестивалю кажуть, зараз молодята стали більш вимогливими та свідомими. Вони точно знають, чого хочуть.

 Одними з головних гостей фестивалю є ведучі весіль. Саме від цих людей залежить, як пройде ваше свято. Андрій Кушнір працює ведучим вже більше 10 років. Каже за цей час навіть вивів свою формулу ідеального свята.

 А ще цьогоріч, організатори підготували школу для наречених. Це своєрідний майстер-клас про те, як правильно організувати своє весілля та не витратити марно час і нерви.

 А ще тут можна побачити величезну кількість весільних суконь та костюмів для наречених, варіанти оформлення святкових столів та автівки весільного кортежу. Триватиме WEDDING FEST 28 та 29 лютого у приміщенні театру ім. Старицького.

 

 

" " " "