«Я є. Я прагну бути. Ідентифікуйся та зростай!»

468

«Я є. Я прагну бути. Ідентифікуйся та зростай!» – така назва мотиваційної книги, яку презентували 24 червня в Хмельницькому обласному музеї. Гості могли взяти участь в дискусії з авторкою на тему самовизначеності та поспілкуватись з нею особисто.

Книга стала наслідком 20ти річних спостережень та роботи з людським потенціалом. Авторка Ольга Зайченко – одна з перших в Україні, хто почав проводити тренінги з саморозвитку. Її знання в маркетології та психології стали поштовхом до написання саме мотиваційної книжки.

Авторка каже, питань достатньо, аби запустити діалог самим з собою. Даючи відповіді на них, читач почне ідентифікувати та розуміти себе. Потрібно прислуховуватись до свого «я» і ставити себе в центр уваги. Авторка зазначає, людина тоді сама робить вибір. А він є завжди.

Заступниця директора музею Олена Михайловська погоджується, що саморозвиток важливий.

Вона також зазначає, потрібно підтримувати українських авторів та спілкуватись з ними. Для хмельничан такі нагоди трапляються часто. Вже з вересня в Хмельницькому обласному музеї будуть проводитись зустрічі з різними цікавими авторами.

" " " "