Як бути молодіжним працівником?

1109

Управління часом, розробка плану, бюджет проекту та залучення фінансового ресурсу. У Хмельницькому пройшов тренінг для тих, хто працює з молоддю. Протягом трьох днів представників більше десятка областей навчали як правильно розробити проект та де знайти кошти на його реалізацію.

Управління часом, розробка плану, бюджет проекту та залучення фінансового ресурсу. Днями про усі тонкощі організаційного розвитку молодіжної платформи говорили у Хмельницькому.  Тренінг для тих, хто працює з молоддю, провели фахівці зі Львова та Ужгороду.

А ось бути успішними менеджерами захотіли представники більше десятка областей країни. Фактично діяльність кожного з них пов’язана з молоддю.

Насправді, розробка проекту – це свого роду мистецтво, кажуть тренери. Без спеціальної підготовки та хоча би базових знань, реалізувати його не вдасться.

Та, навіть, правильна розробка проекту не гарантує стовідсоткового успіху. А все тому, що у його реалізації не обійтися без ефективного управління та залучення фінансового ресурсу.

Розробка проекту, ефективне управління та пошук коштів – сам по собі кожен з цих компонентів нічого не вартий. І тільки при їх правильному поєднанні діяльність, пов’язана з активізацією молоді та реалізацією різноманітних проектів, буде успішною.

 

" " " "