Знесення паркану біля будмайданчика на вул. Залізняка

1103

Гарнізонна, Кам’янецька а тепер і Залізняка. У Хмельницькому знесли паркан навколо ще одного будівельного майданчика. Зробили це комунальники міста, адже в судах довели: будівництво незаконне. Так цього разу під руку міської влади потрапила огорожа навколо майбутньої багатоповерхівки, що мала би носити адресу Залізняка, 1. Зробили це не спроста – забудовник отримував право на зведення торговельного центру, а потім передумав.

23 листопада виконком Хмельницької міськради дозволив демонтувати паркан навколо запланованого будівництва за адресою Залізняка, 1, що в мікрорайоні Озерна. Минув тиждень і комунальники взялися до роботи.

38 квартир і можливо дитяче кафе могли б з’явитися на території прилеглій до озера. Так забудовник певно вирішив обійти систему, та міська влада на цю ідею  не пристала.

Це вже не перше будівництво, яке зупинили у місті Хмельницькому за останні два роки. Так, першою забудовою навколо якої знесли паркан став будмайданчик на вулиці Гарнізонній. Відтоді й борються із найбільш нахабними забудовниками, котрі взялися зводити будівлі у рекреаційних зонах обласного центру.

Після того, як паркан на Залізняка знесуть цю територію збираються очистити й облагородити, аби жителі мікрорайону мали місце для прогулянок – переконують міські посадовці.

 

" " " "