Як хмельничани «міні-армію» у Ямполі проходили

945

«Міні-армія» у Ямполі. Нещодавно хмельничани повернулися з військо-патріотичного вишколу «Щит і меч». Літньо-польовий табір пройшов на Вінниччині та тривав аж дванадцять днів. Весь час юні учасники, а це понад 130 спортсменів з 7 областей України, прожили у наметовому містечку. Окрім такого гарту, хлопці та дівчата змагалися у смузі перешкод, збирали та розбирали стрілецьку зброю та навіть посилили марш-кидок у 25 кілометрів.

«Міні-армія» у Ямполі. Саме так можна назвати військо-патріотичний вишкіл «Щит і меч». Днями такий пройшов на Вінниччині та тривав аж дванадцять днів. Цього разу літньо-польовий табір зібрав майже півтори сотні юних бійців з усієї країни. Не залишилися осторонь і хмельничани. Так честь міста захищали шістнадцятеро самсонівців. За час ямпільського табору вони пройшли справжню армійську школу.

Через погодні умови стрибнути з парашутом так і не вдалося, а ось марш-кидок у 25 кілометрів усі бійці подолали.

Остання, до слова, самсонівцю Тимуру припала до душі, втім, зізнається юний боєць, збирали та розбирали зброю, а також стріляти сподобалася найбільше.

А ось Ліза найкраще себе показала у рукопашному бою, та разом з тим бездоганно пройшла смугу перешкод та навіть посилила марш-кидок. Нічого складного, зізнається дівчина, для неї не було.

Саме патріотичне виховання і було другою складовою літньо-польового табору. Це для того, аби популяризувати здоровий спосіб життя та зміцнити інтерес молоді до українського війська.

 

" " " "