Соціально-економічні показники в області ростуть, але не у всіх районах.

775

Обласні посадовці підбили підсумки соціально-економічного розвитку краю за перше півріччя. За їхніми словами, приріст по більшості показниках є, проте не у всіх куточках Хмельниччини.  Окрім цього, під час засідання колегії обговорили підтримку військовослужбовців, котрі мають посвідчення учасника АТО.

Промисловість виробництво росте, аграрна галузь розвивається. За слова обласних та районних чиновників в області вдалося не тільки втримати виробництво продукції, але й, за деякими показниками, збільшити виробництво чи не вдвічі.

Проте в області є декілька районів, в котрих ситуація хоче бажати кращого. До прикладу, у Старосинявському немає жодного промислового об’єкта, який працював на теренах краю. Проте, за словами голови краю, шукають – чим зацікавити інвестора.

Аби збільшити доходи до бюджетів усіх рівнів, за останні кілька місяців працівники державної фіскальної служби провели заходи щодо прозорих виплат заробітної плати.  В адміністрації переконують – ці перевірки будуть неодноразовими.

Іншим питанням в порядку денному було про соціальний захист учасників бойових дій. За понад чотири роки війни в нашій області загинуло 168 осіб. Більше 11-ти тисяч отримали статус учасника АТО.  Для підтримки військових в області прийняли цілу низку соціальних програм.

" " " "