Хмельницькі патрульні змінюють метод роботи

834

Від попередження до відповідальності. Хмельницькі патрульні змінюють метод роботи. Якщо раніше за несуттєві порушення містяни могли відбутися профілактичною бесідою, то тепер палитимуть штраф. За будь-які погрішності, запевняють копи, складатимуть адмінматеріал, а все тому, що «по-доброму» наші люди не вміють. Спершу поліціянти візьмуться за маршрутників, а потім доберуться до інших учасників дорожнього руху.

Допоки грім не гримне – Іван не хреститься. Те саме можна сказати про правоохоронців не лише міста, а й країни в цілому. Поки на дорогах держави тільки за одну добу не загинуло майже три десятки людей, поліціянти з порушниками бесідували, а тепер, запевняють, змінюють метод роботи.

Спершу, кажуть копи, візьмуться за маршрутників, а потім доберуться до інших учасників дорожнього руху. Особлива увага, звісно, – водіям, втім за велосипедистами та пішоходами також пильнуватимуть. Тепер за будь-яке, навіть несуттєве, порушення, запевняють правоохоронці, складатимуть адмінматеріал.

Дуже шкода, що «по-доброму» наші люди не вміють, а тому тепер замість пряника, запевняють копи, порушники отримуватимуть батіг. Самі ж поліціянти вкотре нагадують –  на дорозі потрібно бути уважними і обережними, бо та помилок не пробачає.

" " " "