Як хмельничани на «Green Fest» розважалися?

1546

Фарби холі, фотосушка, шоу мильних бульбашок та пінна вечірка. У Хмельницькому відбувся п’ятий «Green Fest». Родзинкою ювілейного фестивалю стала презентація концепції Молодіжного парку. Хмельничанам показали, яким може стати місцевий пляж. Окрім того, територію «Green Fest» поділили на кілька тематичних зон: дитячу, спортивну, історичну, розважальну та інші. Відтак, щось цікаве для себе кожен знаходив без проблем.

Фарби холі, фотосушка, шоу мильних бульбашок та пінна вечірка. Це далеко не усе, чим дивував п’ятий «Green Fest». Отож, зробимо екскурс: як усе було. Розпочнемо з фото-виставки «Green Fest: дай п’ять».  Далі зона хенд мейду та альтернативної енергетики. А на майданчику навчають акторській майстерності.  Далі музей живої історії просто неба. Одяг та обладунки можна не лише споглядати, а й приміряти.

Усе активно та спортивно. Змагання з кікбоксингу, захопливий воркаут та етап Чемпіонату України з баскетболу 3*3. До слова, Хмельницький навідали декілька команд з різних куточків країни, були місцеві.

Від спорту до музики. Насправді, лунала вона з різних тематичних зон «Green Fest». У плантунів – співанка, а тут поціновувачі електронної музики та запускають повітряних зміїв. Далі – акустична сцена. А тепер до найяскравішого – фарби холі.

Далі було шоу мильних бульбашок та пінна вечірка. Враження неймовірні.

Та й загальне враження, по суті, таке ж.

І щоб там не казали організатори, буде наступний «Green Fest» чи ні, та такі відгуки – реальна оцінка їх роботи. Відтак, з впевненістю можна сказати – шостий фестиваль хмельничани чекають.

 

" " " "