Як хмельничани атакують секондхедни, зло чи благо?

2711

Бренди за безцінь, агресія покупців, свідоме споживання та загроза економіці. Україна вважається найбільшим ринком збуту секондхенду в Європі. Тільки у Хмельницькому офіційно діє 33 магазини вживаного одягу.  Ми вирішили дослідити цю тему. І виявилося, що у більшості населення у гардеробі точно є хоча б одна річ з чужого плеча. При чому, не залежно від статусу. Головний козир – економія. Не секрет, що часто-густо серед вживаного асортименту можна знайти нові , а деколи і ексклюзивні речі за символічну ціну. Утім, не все так просто. Юлія Астафурова про плюси і мінуси шопінгу за копійки.

Забіг з перепонами, де головний приз – брендова річ за копійки! Це один з мережевих секонхендів на Проспекті Миру. Щосереди в день завозу нового товару за годину до відкриття  тут збирається натовп мисливців за модним одягом. Виявилося, що журналістам тут не раді! Утім, не для усіх покупців подібний ажіотаж – норма.

З поміж натовпу звичайних покупців вирізняються молодики, котрі талують у величезні баули товар. Утім, це не зовсім правда. Хто ці люди, і для чого їм така кількість одягу ми розкажемо трохи згодом. А поки, що невеличка екскурсія брендами.

 

 

" " " "