Небезпечна ДТП у Хмельницькому: у машини відмовили гальма

За минулу добу на Хмельниччині трапилося дві ДТП, на які довелось виїжджати рятувальникам. На щастя, обидва інциденти обійшлися без жертв.

2983

Вчора, 14 жовтня, приблизно о 10 годині 19 хвилин, у Хмельницькому трапилася дорожньо-транспортна пригода. Інцидент відбувся по вулиці Степана Бандери.  У машини марки “Фольксваген”, за кермом якого перебувала жінка 1990 року народження, відмовили гальма. Через цю прикру поломку, дівчина втратила контроль над своїм автомобілем і його винесло на узбіччя. Машина врізалась у дерево. На щастя, в результаті зіткнення жінка не зазнала значних травм і навіть відмовилася від госпіталізації.

Рятувальники, що прибули на виклик, запобігли пожежі. Вони від’єднали акумуляторну батарею та відгородили місце аварії.

Читайте також: ДТП на Хмельниччині: двоє потерпілих і блискавична реакція поліції

Ще один прикрий інцидент через неполадки трапився опівдні в селі Глушківці, що в Ярмолинецькому районі. Там, через розгерметизацію паливної системи двигуна, в автомобілі “Ауді-80” сталася пожежа. Полум’я завдало пошкоджень моторному відсіку, салону та кузову автівки. Загальний збиток оцінюється приблизно у 8000 гривень. Проте надзвичайникам, які прибули на виклик, вдалося врятувати автомобіль від повного знищення.

На щастя, як і в попередньому випадку, інцидент обійшовся без жертв і травмованих.

" " " "