Як навчаються судові охоронці Хмельниччини?

352

Вони там, де високий градус небезпеки. Судові охоронці повинні працювати, як єдиний кулак, бо ж від цього залежить життя і здоров’я учасників судового процесу. Аби довести свої дії до автоматизму, вони продовжують відточувати свою майстерність.

Навчання судових охоронців тривають. Цього разу вони спільно з Національною гвардією відточували навики на базі міськрайонного суду. Далі ще одне випробування на міцність пройшло у Городку. Там, за легендою бунтували невдоволені рішенням судді. Чоловіків затримали і передали у руки правоохоронців. Командування тим часом спостерігало і вказувало на помилки.

А от у Ярмолинцях судовим охоронцям довелося працювати пліч-о-пліч із вогнеборцями. За легендою тактичних навчань там горів суд, а один із працівників не міг вибратися із приміщення. Обидві сторони спрацювали злагоджено.

На базі Ярмолинецького суду спецпризначенці відпрацювали і сценарії протидії масовим заворушенням. Вони утворили щільний ланцюг і не дали мітингарям прорватися до приміщення.

На цьому навчання судових охоронців не завершуються. Вони добре розуміють, що без щоденних та часто виснажливих тренувань захистити суд не вдасться.

" " " "