Як обрати спортивний гурток для дитини?

1996

Футбол, баскетбол, настільний теніс та бойові мистецтва. З першого вересня ці та не тільки спортивні секції відчинили двері для дітей. Обирати можна будь-яку, втім як зробити це правильно тямлять не усі батьки.

Танці, музика, мистецтво і куди ж без спорту. З початком нового навчального року футбольні, баскетбольні та інші секції відчинили двері для дітей. Обирати можна будь-яку, втім як зробити це правильно знають не усі батьки.

Перед тим, як вже вести дитину у гурток – дізнайтеся про нього якомога більше. Можливо, родичі чи друзі чули про секцію, якщо ж ні – розпитайте у самій секції.

Про тренера треба розпитати обов’язково. Адже лише професіонал зможе передати дитині досвід, вчити її та розвивати. Опісля цього, мабуть, основне – фінансова сторона.

Та, зазвичай, однією платою не обходиться. Усі змагання батьки також фінансують зі своєї кишені.

Якщо ваша дитина обрала все таки бойові мистецтва – то не варто забувати про поясову атестацію.

Це основні та елементарні поради щодо того, як не помилитися при виборі спортивної секції для дитини, щоправда, для інших гуртків також згодяться. Адже неважливо, що дитина обрала – спорт, музику чи мистецтво, головне, аби всебічно розвивалася.

 

" " " "