Як обрати автомобільні шини. Водії Хмельницького почали масово перевзувати свої автомобілі

570

Час перевзувати свого залізного коня. На  станціях з технічного обслуговування автомобілів зараз гаряче. Водії записуються в черги на кілька днів наперед аби перевзути свою автівку на зимові шини. Як їх обрати та чи великі черги на станціях?

Приїхав змінити шини з літнім протектором на зимовий Анатолій  Григорович. Чоловік за кермом  майже півстоліття. Зізнається, шини змінює регулярно  та слідкує за їхньою якістю.

Зараз для станцій шиномонтажу гаряча пора. Аби перевзути свого залізного друга водії записуються в чергу. На заміну шин однієї автіки, кажуть працівники, в них йде близько півгодини.

Обрати собі нові шини можна на будь який смак та гаманець – все залежить від виробника. Наразі водії почали менше купувати так звані «шипівки».

Зараз у місті є не тільки стаціонарні сервіси шиномонтажу,  ай пересувні. Спеціально обладнаний бус може приїхати у будь яку точку міста. А щодо зберігання, то спеціалісти радять над цим задуматися, тому як від цього залежить – скільки шина від’їздить сезонів.

Нагадують водіям про зміну гуми і поліцейські. Хоча відповідальності за сезонність шин немає, проте, кажуть, це безпека та відповідальність кожного.

" " " "