Як провести канікули безпечно

696

Літні канікули – безпечно! Патрульні нагадали хмельничанам, як не втрапити у халепу на відпочинку. Умовний рейд правоохоронці провели у середмісті. Дітям та батькам поліцейські розповіли про елементарні правила безпеки та роздали інформаційні буклети.

На носі – літо, принаймні календарне. У дітей – канікули та відпочинок. Це улюблена пора чи не всіх школярів, втім влітку потрібно бути особливо уважними. А ще, наголошують патрульні, пам’ятати елементарні правила безпеки.

Аби нагадати хмельничанам правила безпечного відпочинку, правоохоронці навідалися у парк Шевченка. Дітям та батькам розповіли, як зробити літні канікули безпечними.

Незнайомці на вулиці – одне з правил. Ще одне – ситуація, коли дитина залишається вдомасама.

У пані Крістіни – двоє малюків. Їм, каже хмельничанка, про правила безпечного відпочинкунагадуєпостійно. Не залишає поза увагою і безпеку на дорозі.

Маленькому Сергійку про правила безпеки теж постійно говорять. Малеча знає, як правильно переходити дорогу та кому насправді можна довіряти.

Дітям, наголошують копи, необхідно нагадувати про правила безпечного відпочинку. Малечу варто готувати до різних ситуацій,не потрібно ні в якому разі лякати, втім проговорити всі можливі варіанти вкрай важливо.

" " " "