Як силовики у кросфіті змагалися

1038

І на роботі, і на турнірах. У Хмельницькому відбулися командні змагання серед силових структур. Кілька місяців тому місцеві силовики вправлялися у естафеті, цього разу – у кросфіті. На відміну від перших змагань, де за звання найсильніших боролися кілька команд, учасниками других стали 13 силових структур, серед яких – «Альфа», «Корд», патрульні, вогнеборці та інші.

І на роботі, і на турнірах. У Хмельницькому відбулися командні змагання серед силових структур. Кілька місяців тому місцеві силовики вправлялися у естафеті, цього разу – у кросфіті.

Якщо суді – професіонали у спортзалах, то учасники – у своїх гаванях. Так, Олександр Тимець – патрульний поліцейський. Окрім улюбленої роботи, зізнається чоловік, має і улюблене хобі. Так вже сімнадцять років захоплюється карате. Наразі хмельницький коп – неодноразовий чемпіон та призер європейських та світових турнірів. На перемогу претендує і сьогодні, втім, додає, суперники не менш гідні найвищих нагород.

Вперше за звання найсильнішого силовика змагається нацгвардієць Владислав Насідач. Насправді, каже юнак, усе життя займався рукопашним боєм, а ось з кросфітом поки що не знайомий.

Так саме, за перемогу змагається і вогнеборець Володимир Касянчук. Поряд з  небезпечною професією, чоловік вже кілька років захоплюється гирьовим спортом.  Неодноразово захищав честь міста, тай області на змаганнях всеукраїнського рівня, а ось у кросфіті пробує себе вперше.

За підсумками трьох турів і визначили найсильнішого силовика. І хто б міг сумніватися, що першу та другу сходинку змагань займуть бійці спецпідрозділу «Альфа», третє місце – у підрозділу «ТОР» патрульної поліції міста.

 

" " " "