Як тренуватися вдома у період карантину

1794

Карантин – не тільки період обмежень, а й час можливостей. Залишившись вдома, можна передивитися улюблені фільми, почитати книги, які були сховані у далеку шухляду, зробити ремонти, зайнятися кулінарією. Занять, насправді, – безліч. Одне з найбільш корисних та найбільш актуальних, звісно, – спорт. Чи реально тренуватися вдома та як звичайні швабра, ганчірки чи навіть гречка можуть стати спортивним інвентарем ?

Знайомтеся, це – Вероніка Білоус. Вона – тренерка з рукопашного бою та мама. Якщо з донечкою на карантині цікаво, каже, то ось без спорту – навпаки. Тому й дівчина вирішила – потрібно займатися вдома.

Разом з Веронікою тренуються десятки підписників. Для занять використовують усе, що є під рукою.Звичайні швабра, ганчірки чи навіть гречка стають спортивним інвентарем.

Тренування щодня – різні, каже дівчина. Програми складає самостійно, втім попередньо радиться з підписниками.

Займатися вдома, каже Вероніка, звісно, не так комфортно, як у спортивному залі, втім, підкреслює, – головне бажання. Вона, до прикладу, тренується в обідню пору, коли спитьмалеча.

Щодня о 12-й годині,окрім вихідних, Вероніка проводить тренування. Усіх охочих запрошує заходити на її інстаграм-сторінку та займатися разом. Отож, не лінуйтеся, підтримуйте форму та будьте здорові.

 

" " " "