Як уникнути конфліктів у родині – поради практичних психологів.

625

Літо – час не лише гарних емоцій, а й сімейного відпочинку. У міському центрі соціальних служб започаткували серію тренінгів для молодих сімей. Там навчають батьків не лише уникати конфліктів між дітьми, а й з користю проводити час.

Молода мама Олена Хруст виховує трьох дітей. З усіма  сьогодні завітала у філію-бібліотеку №2 на сімейний тренінг. Жінка розповідає, намагається  привчати малечу до активного відпочинку.

Саме для молодих сімей та допитливих читачів бібліотеки психологи центру соціальних служб для дітей та молоді провели арт-терапію та конкурси на тему «Як створити гарний  настрій». В ігровій формі діти вивчали поняття «дружба», «емоції», «позитив».

Психологи консультують батьків, як успішно виховувати дітей , уникати конфліктів між ровесниками та шукати нові враження.

Місцем соціального тренінгу бібліотеку обрали не випадково – саме тут діти та батьки  отримують цікаву інформацію. І хоча влітку інтерес до книг трохи згасає,  та читальня намається  заохочувати діток різними цікавинками.

Триватимуть соціальні тренінги для сімей впродовж двох місяців у всіх мікрорайонах міста.

 

 

" " " "