Золотий успіх хмельницьких стрільців у Європі

1706

11 медалей на чемпіонаті Європи зі стрільби з малокаліберної зброї по рухомій   мішені здобули хмельницькі спортсмени. Тим самим допомогли збірній Україні посісти перше командне місце. У доробку хмельничан одна перемога у дорослій категорії та 10 серед юніорів.

Із угорського міста Денешдіаш хмельничани привезли медалі і рекорди.  Загальнокомандну українську перемогу кували учні Хмельницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи та школи вищої спортивної майстерності “Колос”.

Хлопці та дівчата тренуються у тирі Хмельницького НВК №10 під керівництом тренера Петра Бардецького. Хмельничанка  Маргарита Тарканій навчається влучати у ціль 4 роки. Як результат,- золото чемпіонату Європи.

Хлопці та дівчата тренуються шість днів на тиждень по 3-5 годин.

Найбільше нагород у майстра спорту України, випускниці Хмельницького НВО №5 Крістіни Гілевич, – дві золотих медалі, срібна та бронзова.  Крім того на її рахунку – три рекорди Європи.

На Хмельниччині стрільба з малокаліберної зброї культивується у Камянці-Подільському, Шепетівці та Хмельницькому.  Цей вид спорту,- не з дешевих.

Попереду на хмельницьких чемпіонів чекає чемпіонат України з кульової стрільби серед юніорів та дорослих. Змагання відбудуться наприкінці липня та у перших числах серпня у Львові . 

 

" " " "