Як ветерани у баскетбол грали

917

Баскетбольна осінь триває. Днями у Хмельницькому відбувся ветеранський турнір з баскетболу між місцевою командою та гостями з Кам’янця-Подільського. За перемогу змагалися чоловіки, котрим за 50, а то й 60 років. Втім, незважаючи на вік, спортсмени відчайдушно боролися за кожен м’яч, а їх прагненню до перемоги могли позаздрити і юнаки.

Досвід проти досвіду. Днями у Хмельницькому відбувся ветеранський турнір з баскетболу між місцевою командою та гостями з Кам’янця-Подільського. За перемогу змагалися чоловіки, котрим за 50, а то й 60 років.

За команду Хмельницького грав Емзар Кучава. Сам чоловік із сонячної Грузії. Розповідає, баскетболом захопився ще у дитинстві, а коли переїхав до України спорт не покинув.

Такої ж думки й інші гравці. По суті, свою позицію  вкотре продемонстрували на ветеранському поєдинку. Вони, незважаючи на вік, відчайдушно боролися за кожен м’яч, а їх прагненню до перемоги могли позаздрити і юнаки.

З рахунком 55:48 перемогли хмельничани, втім, кажуть, у таких поєдинках – це однозначно не головне.

А тим часом у Хмельницькому триває баскетбольна осінь. Наразі вже розпочався третій тур Кубку Дроздова з баскетболу, а на ці вихідні стартує другий тур чемпіонату області серед чоловічих команд.

 

" " " "