Ярмолинеччина в обличчях: хто творить сьогодення краю?

845

Сімейна лікарка, керівник автотракторного парку та заступник голови райради. Ми продовжуємо цикл сюжетів «Хмельниччина в обличчях». Це – історії людей у професії, кожен з яких творить сьогодення свого краю. У списку – Ярмолинеччина. Чим здивував район нашу знімальну групу?

Все життя – робітничі професії. Свій трудовий шлях Віктор Касприкрозпочинав з посади регулювальника радіоапаратури за заводі, потім був газозварювальником у колишньому колгоспі, зараз – завідувач автотракторного парку у Сутківцях. Робота, розповідає пан Віктор, як життя, – потрібно любити, що робиш, і обов’язково поважати людей.

Саме через любов до людей свою професію обрала Алла Скульська. Вона – лікарка. У медицині вже понад 15 років, а ось про білий халат мріяла з самого дитинства.

Зараз пані Алла -сімейна лікарка Ярмолинецького Центру ПМСД. Вона зі своїми пацієнтами, а їх понад 1100, цілодобово на зв’язку. Свого часу, каже Алла Скульська, не шкодує. Незалежно від того, коли звертаються вночі чи у вихідні, завжди рада допомогти людям.

А ось пана Бориса турбує майбутнє рідного селища.Свій трудовий шлях він розпочинав з сільського господарства. Біля землі працював 20 років.Потім перейшов у бізнес. Тут затримався на 10 років і зараз вже 5 років у місцевому самоврядуванні.

Зараз Борис Лис- заступник голови Ярмолинецької районної ради.Тож, про сильні сторони та проблеми селища знає не з чуток. Аби Ярмолинці розвивалися, каже, потрібно об’єднатися та працювати кожному жителю.

Об’єднавшись, каже пан Борис, можна кращим зробити не лише районний чи обласний центр. Спільними зусиллями кожного потрібно будувати сильну країну.

" " " "