Яскраві діти України.

1727

Яскраві, співочі та талановиті. В області тривають відбіркові тури обласного конкурсу  «Яскраві діти України». Переможець пісенного змагання матиме можливість представляти нашу країну на співочому фестивалі у Сан-Ремо.  Тож у творчу боротьбу вступили усі райони Хмельниччини.

Талановиті діти заполонили районні сцени.  На Хмельниччині тривають прослуховування в рамках обласного конкурсу «Яскраві діти України».  Десятки цікавих сценічних образів дивують артистизмом, сотні композицій сміливо  звучать у виконанні маленьких артистів. Перевагу конкурсанти віддають естрадним та народним пісням. На Ярмолинеччині районний відбірковий тур виграла юна артистка Іванна. Дівчинка мріє про велику сцену та вірить у свою подальшу перемогу.

Вражала талантами і Віньковеччина. Традиційно, активніші в конкурсі – дівчатка. Тож перемогу тут здобула тринадцятирічна Анна Пептюк, яка хист до музики успадкувала від батьків.

Здивував різноманітним співочим репертуаром і Волочиськ. Тут маленькі зірочки боролись за вихід у фінал відбіркового конкурсу. Проте перемогу над суперниками здобула Анастасія Ворожбицька. Дівчинка сподобалась учасникам журі за артистизм та чудовий голос.

Засновниками конкурсу є творче об’єднання «Яскраві діти України» та обласна адміністрація. За підтримки благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» відбіркові тури проходять в  усіх  районах. Участь у конкурсі «Яскраві діти України»  можуть взяти діти віком від 6 до 14 років, а також і малі художні колективи. Головне у номері – цікава постановка, талант та сильний характер. Тож журі запрошує обдарованих діточок спробувати свої сили у конкурсі.

Наступні відбіркові тури обласного конкурсу «Яскраві діти України» відбудуться у Кам’янець-Подільському  та Славуті.

 

 

" " " "